Ripsien pidennys

Laadukkailla JB Lashes ripsienpidennyksillä saat kauniit ja pitkät ripset! JB Lashes ripsienpidennykset ovat turvallisia iholle ja silmille, ja ne sopivat hyvin myös piilolinssien käyttäjille. Ripsipidennyskuidut tehdään synteettisestä materiaalista, joten ne ovat kiiltävät, näyttävät ja säilyttävät kaarevuutensa hyvin. Ripsienpidennykset kiinnitetään erikoisliimalla yksitellen luonnollisiin ripsiin, eivätkä ne tunnu miltään. Ripsienpidennys kestää kosteutta, kuumuutta ja hikeä. Valikoimastani löytyy monipuolisesti ripsiä monella eri pituudella ja kolmella eri kaarevuudella jokaisen makuun. Valikoimasta löytyy J-, C- ja D-kaaren ripsiä. Ripsien kaarevuudella ja pituudella voidaan vaikuttaa täysin siihen, että tuleeko lopputuloksesta näyttävä, luonnollinen vai jotain siltä väliltä. Valikoimaani kuuluvat myös värilliset ripset ja Swarovski-kristallit! Toiveittesi mukaan valitsemme juuri sinun ripsillesi sopivat ripsien pidennykset!

ripsien pidennysJB Cosmetics toi ensimmäisenä ripsien pidennykset Yhdysvaltojen markkinoille vuonna 2004. Yrityksellä on vankka kokemus markkinoiden parhaiden ripsienpidennystuotteiden suunnittelusta. Ensiluokkaiset JB Lashes-ripset valmistetaan kevyistä, erittäin kiiltävistä ja kestävistä synteettisistä kuiduista, jotka on nimenomaan tarkoitettu ripsienpidennyksiin.
HUOM!
Suositeltava ripsien pidennysten huoltoväli on noin 3-4 viikkoa. Huoltoväli on yksilöllinen. Ripsihuollon kesto riippuu siitä, kuinka paljon ripsiä on lähtenyt.

Kotihoito-ohjeet | Hinnasto | Usein kysytyt kysymykset