Ripsienpidennyksistä usein kysytyt kysymykset

 • Mistä materiaalista ripsienpidennykset on tehty?
  Ripset ovat tehty synteettisestä kuidusta. Synteettinen materiaali säilyttää muotonsa hyvin eikä ärsytä tai allergisoi.
 • Miten ripsienpidennykset laitetaan ja kauanko niiden laittaminen kestää?
  Ripsienpidennykset kiinnitetään ripsipidennysliimalla luonnollisiin ripsiin kiinni. Jokainen ripsikuitu laitetaan yksitellen luonnolliseen ripseen, ja volyymiripsissä 2-6 ohutta ripsikuitua yhteen omaan ripseen. Ripsienpidennykseen menee noin 2-2,5 tuntia. Ripsienpidennyksiä tulisi huoltaa 2-5 viikon välein, ja huollon kesto riippuu siitä, kuinka paljon ripsiä on lähtenyt.
 • Kuinka kauan ripsienpidennys pysyy?
  Luonnollisen ripsen kasvusykli on noin 60-100 päivää. Ripsikuitu liimataan luonnolliseen ripseen, joten se yleensä putoaa luonnollisen ripsen mukana pois. Ripsien putoilu riippuu siis siitä, missä vaiheessa luonnollinen ripsi on kasvusyklissään. Ripsienpidennysten huoltoväli riippuu yksilöllisestä ripsien kasvusyklistä, yksilöllisestä pysyvyydestä ja mahdollisista ulkoisista rasituksista.
 • Voiko piilolinssejä käyttää ripsienpidennysten kanssa?
  Kyllä voi.
 • Voiko ripsiväriä käyttää ripsienpidennysten kanssa?
  Ripsienpidennysten kanssa voi käyttää vesiliukoista, öljytöntä ripsiväriä, mutta ripsien pidennysten kanssa ei tarvitse käyttää ripsiväriä!
 • Miten ripsienpidennyksiä hoidetaan?
  Ripsienpidennykset eivät vaadi paljon hoitoa. Ripsiä voi harjata kevyesti ripsiharjalla päivittäin. Ripset ja luomet tulisi pitää puhtaana kuitenkin välttäen öljypohjaisia silmämeikin puhdistusaineita. Ripsien nykimistä ja hieromista tulisi myös välttää.